Reggae op Helden in het Park 2024

Sinds 1995 vormt het betoverende Heldenpark in Eeklo het decor voor Helden in het Park. Het gratis zomerfestival van muziekclub N9 lokt jaarlijks duizenden muziekliefhebbers van heinde en verre.

De reggae night is jaar op jaar een groot succes. Daarom doen we er dit jaar niet één maar twee. En dat voor dezelfde prijs, namelijk helemaal gratis.

Op de eerste dag, donderdag 1 augustus, kan je komen genieten van onweerstaanbare reggae beats van niemand minder dan Cimarons en Nadia McAnuff & The Ligerians. Mo'Kalamity en Jah Legacy staan op de laatste festivaldag, donderdag 22 augustus, op het podium.

Het programma voor donderdagen 8 en 15 augustus en de dj line up maken we binnenkort bekend!

Het programma voor donderdagen 8 en 15 augustus en de dj line up maken we binnenkort bekend!

PRAKTISCH
Helden in het Park vindt plaats in het Heldenpark (Oostveldstraat 91) in Eeklo. De deuren openen telkens om 19:00. De optredens en de dj’s starten om 20:00.

Volg Helden in het Park op Facebook en Instagram en gebruik de hashtag #HIHP2024. Kom je langs? Meld je aan op het Facebookevent.

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over Helden in het Park en muziekclub N9? Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief.

© foto Alexandre Desjardins

Mobirise Website Builder

Website Builder Software