Het volledige programma van Helden in het Park 2024

Het programma van Helden in het Park is helemaal rond! Dat de eerste en de laatste dag van het gratis zomerfestival in het prachtige Heldenpark in Eeklo in het teken staan van reggae is al even geweten. Nu voegen we daar nog een Latijns-Amerikaanse en een Afrikaanse avond aan toe. Bovendien is ook de line-up van het dj-terrein bekend.

NIEUWE NAMEN OP HET HOOFDPODIUM
De nieuwe namen van artiesten die zullen optreden op het hoofdpodium aan het kasteel zijn Kumbia Boruka en ChaChaChalina op donderdag 8 augustus en Florence Adooni en Nana Osei Twum Barima & Band op donderdag 15 augustus.

LINE-UP DJ-TERREIN
De dansbenen losgooien kan elke avond op het dj-terrein, tussen 20:00 en 02:00. Het Gentse vinyl-collectief Tweeden Asem gooit zwart goud op de platendraaiers op de eerste dag, donderdag 1 augustus. De Gentse producer en dj met Meetjeslandse roots Uit de Hoogte brengt op 8 augustus een unieke blend van global, tribal-techno en slapstick. Rebel Up vult op 15 augustus zijn platenbak vol met global sounds. En op de laatste dag draait Huna Sounds eclectische geluiden van over de hele wereld in de mix.

© foto Alexandre Desjardins

Mobirise Website Builder

AI Website Generator